Vorige
Nieuws

Onze duurzaamheidsbelofte

IN DOEN VERBINDEN. IN GROEN VOORUIT

Vandaag, op de Dag van de Duurzaamheid, presenteert Dura Vermeer haar statement op de strategische vernieuwingsambitie duurzaamheid. “In doen verbinden. In groen vooruit” is voor de komende jaren de belofte voor ons denken en doen op het gebied van duurzaamheid.

Vandaag is de première van een filmpje waarin wordt uitgelegd waarom we dit willen en wat onze ambities voor de komende jaren zijn.

De gedachte achter deze belofte is als volgt. Als familiebedrijf zit duurzaamheid in ons DNA, want we willen ons bedrijf en onze omgeving mooi en kansrijk door kunnen geven aan volgende generaties. Duurzaamheid is daarom verankerd in onze visie, onze handel- en onze ontwikkelwijze. Alleen zo kunnen we ‘groene’ koploper in bouwend Nederland worden. Het is één van onze manieren om continuïteit in onze organisatie te brengen en te behouden: niet reactief, maar pro-actief omgaan met verduurzaming van onze processen, projecten, onze mensen en klantrelaties.

SAMEN

Door in verbinding onze verantwoordelijkheid te nemen en straks meer terug te geven dan we van de omgeving vragen, kunnen we blijvend waarde toevoegen en een bijdrage leveren aan een gezondere, duurzame leefomgeving voor iedereen. Nu, en voor generaties in de toekomst. Wij zien het als onze taak om daar te komen. Samen. Want dat kunnen we niet alleen. We vragen onze klanten en stakeholders ons aan deze belofte te houden en te helpen die waar te maken.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.