Vorige
Nieuws

Ook partners van Divisie Techniek doen het anders

Het motto van de Divisie Techniek is ‘het anders doen’. Dat geldt ook voor de partners en leveranciers met wie de Divisie Techniek samenwerkt. Dit betekent dat ook zij vroegtijdig worden betrokken in de planvorming en worden gevraagd om mee te denken en zelfs mee te investeren. Met dat ene doel: best for project.

De Divisie Techniek maakte er onderstaand filmpje over, de laatste in een serie van vijf en met onze eigen techniek-collega Maren de Weerd in de hoofdrol van presentator.

Ook partners van Divisie Techniek doen het anders

Verbinden en verslimmen

Centrale thema van de filmpjes is ‘het anders doen’. Ze richten zich op professionals, klanten, partners en leveranciers. Anders doen door te verbinden en te verslimmen en de discipline techniek vroegtijdig aan tafel is de overtuiging die leeft bij Divisie Techniek. Dit moet zorgen voor de beste oplossingen en resultaten. De Divisie Techniek heeft een voorkeur om integraal samen te werken met medewerkers, klanten, partners en leveranciers die dezelfde visie delen.

Onderweg

De Divisie Techniek is vorig jaar oktober van start gegaan en ziet het aantal acquisities/samenwerkingen (BRControls, Van Vuuren Elektrotechniek, Techniek Nederland), het aantal projecten (Hoornbrug Rijswijk, Oku Office Amsterdam, Creative Valley Utrecht Leidsche Rijn) en het aantal nieuwe collega’s gestaag toenemen. Meer weten wat de Divisie Techniek voor jou kan betekenen of ben/ken je iemand die deel wilt uitmaken van Team Techniek? Neem dan contact op met Jàdya de Smit.

 

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.