Vorige
Blog

Oprechte interesse in de klant is het belangrijkste

Van projectleiders tot trainees, onze collega’s vertellen graag over hun ervaringen bij Dura Vermeer. Mani Chawoshey (29) is interieurdesigner bij de showroom THUIS van Dura Vermeer.

Bij showroom THUIS zit ik helemaal op mijn plek. Mijn baan biedt de perfecte combinatie tussen commerciële retail en de organisatorische uitdagingen van een leidinggevende functie in de bouwwereld. Iedere dag is uniek met nieuwe klanten, nieuwe materialen en nieuwe woonideeën.

Ik ben in juni 2019 begonnen als interieurspecialist bij showroom THUIS. Vanaf de eerste dag kreeg ik de vrijheid en het vertrouwen om de interieurafdeling op te zetten. In korte tijd heb ik veel verschillende merken binnengehaald, samen met een collega de samenwerkingscondities opgesteld en de interieurafdeling verder ingericht met stalen van alle soorten raambekleding, vloeren, tegels en wandafwerking. Daar ben ik heel trots op.

PERSOONLIJKE WERKSFEER

De werksfeer in de showroom is heel persoonlijk met collega’s die echt om elkaar geven. Ons team bestaat uit dertig mensen met adviseurs uit alle mogelijke disciplines, waaronder commercie, bouw, sanitair en keukens. Zo kunnen we de klant optimaal adviseren over zowel de styling als de technische uitvoerbaarheid. Ik maak moodboards voor de raamdecoraties, vloeren en wandafwerking en bekijk samen met de klant of alle keuzes mooi passen binnen het totale woonconcept.

SCHERPE, EERLIJKE PRIJS

Door onze manier van werken draaien we het negatieve beeld om dat veel mensen van verkopers in de woningbranche hebben. Wij hebben geen commerciële inslag en werken niet met ondoorzichtige kortingen. We kopen per project groot in en kunnen onze klanten zo altijd een hele scherpe, eerlijke prijs bieden in combinatie met een goede kwaliteit en uitvoering. Dat schept duidelijkheid en vertrouwen en maakt ons werk veel leuker. Ik hou ervan om me helemaal te kunnen richten op de klant met goed advies en persoonlijke interesse om ze een goed gevoel mee te geven.

PROJECT TUDORPARK

Showroom THUIS is in twee jaar tijd gegroeid van twee naar dertig mensen. En we zijn nu op zoek naar nog eens twintig leuke mensen om het team aan te vullen. Volgend jaar verwachten we 1500 à 2000 klanten van onder meer het project Tudorpark. Daar komen de eerste woningen waarvan de klanten de hele afbouw in de hypotheek mee kunnen financieren. Zo kunnen ze de kosten spreiden en houden ze nu meer geld over. Ik heb voor dat project alle berekeningen gemaakt, de conceptoffertes opgemaakt en op de open dagen de klanten geïnformeerd over alle mogelijkheden. Wij nemen met het sleutelklaar opleveren alle zorgen weg voor de klant. Die hoeft alleen maar zijn of haar meubels en kleding mee te nemen.

NIEUWE SHOWROOM

Een leuke nieuwe uitdaging is dat we medio 2020 met het hele team een nieuwe showroom betrekken in Utrecht die vier à vijf keer groter is dan de huidige vestiging in Haarlem. Dat wordt een hele mooie showroom waar ik mede de styling bepaal en welke producten, materialen en vormgeving we gaan voeren. Ook mag ik daar onze nieuwe collega’s gaan aansturen. Voor de bouw van de nieuwe showroom zijn alle medewerkers om hun input gevraagd. Dat geeft echt het gevoel dat er vanuit de organisatie persoonlijke aandacht is en je onderdeel uitmaakt van een hecht team.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.