Vorige
Nieuws

Podcast: Circulair ontwerpen in de bouw

Circulariteit in de bouw- en infrasector begint met circulair ontwerpen. In de ultieme vorm van circulair bouwen zijn er geen emissies die het milieu negatief belasten. Vandaag de dag is dat nog niet voor 100 procent haalbaar, maar de reductie in milieu-impact is nu al meetbaar. Maar wat is circulair ontwerpen? Welke keuzes maak je in het circulaire ontwerpproces en wat brengt deze manier van ontwerpen ons? 

In deze aflevering van de podcastserie ‘Op naar Net Zero' keek Glenn van der Burg van New Business Radio samen met drie experts naar de kansen en uitdagingen die er zijn bij het circulair ontwerpen. Dit deed hij met Erik van Doorn, bedrijfsleider bij Dura Vermeer Infra regio Noord West; Ahmed Assad, manager conceptueel bouwen bij Dura Vermeer divisie Bouw en Vastgoed; en Paul de Ruiter, architect en betrokken bij veel circulaire projecten van Dura Vermeer.

Beluister hier de podcast

New Business Radio: Programma Impact

Impact is elke tweede en vierde donderdag van de maand tussen 15:00 en 16:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms en impact.radio.

Op naar Net Zero 

Alles wat we doen telt op naar nul uitstoot. Tel jij mee?

Op naar Net Zero
Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.