Vorige
Nieuws

Podcast: Dura Vermeer aan tafel bij New Business Radio over Net Zero-strategie

De klimaatcrisis, energiecrisis, grondstoffencrisis en stikstofcrisis vragen allemaal om een fundamentele verandering naar een nieuw systeem. In de podcastserie Impact van New Business Radio spraken onze duurzaamheidsexperts Wendeline Besier en Lizzy Butink samen met Lucas Simons (directeur van NewForesight en coauteur van het boek 'Changing the game’) over het Net Zero beleid van Dura Vermeer. Wat zijn de vraagstukken in onze bouwsector? Hoe verduurzaam je zo'n traditionele sector en hoe pakken wij dat aan als Dura Vermeer? Benieuwd naar de antwoorden op deze vragen? De podcast is nu terug te luisteren! 

Beluister podcast

Podcastserie ‘Op naar Net Zero’

In het eerste deel van de podcastserie ‘Op naar Net Zero’ gaan Wendeline en Lizzy met Lucas Simons onder begeleiding van de presentator Glenn van der Burg dieper in op onze Net Zero strategie; welke rol Dura Vermeer wil pakken in de transitie en hoe de route eruitziet om naar nul CO2-uitstoot te komen. Maar ook waar de uitdagingen liggen en dat we het alleen maar samen, met de hele keten, kunnen realiseren. Begin juni komt het tweede deel waarin we dieper in zullen gaan op hoe we het gaan doen.

New Business Radio: programma Impact

Impact is elke tweede en vierde donderdag van de maand tussen 15:00 en 16:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms en impact.radio.

Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Infra

Wendeline Besier

Programmadirecteur Duurzaamheid Regio Heel Nederland
Wendeline Besier
Bouw & Vastgoed

Lizzy Butink

Manager Duurzaamheid Regio Heel Nederland
Lizzy Butink