Vorige
Nieuws

Pre-sale Goudse Laan

De 9 mooie Laanwoningen van project Goudse Laan zijn deze ochtend in Pre-sale gegaan. De definitieve V.O.N. prijzen zijn bekend en men heeft al een kans om een Laanwoning te reserveren tegen een borg. Op een nieuw stukje Gouda ontwikkelt Dura Vermeer 9 energieneutrale woningen aan een mooie laan en in een natuurrijke omgeving. 

GROEN STADSLEVEN

Op een plek met voelbaar levendigheid van het stadsleven met tegelijkertijd de rust en ruimte van de polder komen de mooie Laanwoningen van Goudse Laan. Het woningaanbod van Goudse Laan bestaat uit 9 energieneutrale woningen, rijk aan architectuur en met oog voor detail. De woningen hebben een woonoppervlak van 133 tot maar liefst 205 m2. Met in het bijzonder de ruime hoekwoning met bouwnummer 62, met zelfs 4 verdiepingen. Met een tuin op het zuidwesten omringd door natuur is dit bij uitstek een plek om te genieten. Bij projecten van Dura Vermeer zijn de woningen uitgerust met een complete keuken, badkamer en toilet. De Laanwoningen zijn ook voorzien van een energiebesparend bodemwarmtepompsysteem en zonnepanelen welke zijn opgenomen in de V.O.N. prijs.

WONEN IN WESTERGOUWE

Goudse Laan ligt in de woonwijk Westergouwe. Een nieuw stukje Gouda aan de rand van de stad. Westergouwe is omringd door prachtige Polderparken, een eigen natuur- en recreatiegebied en tal van voorzieningen dichtbij huis. Het is een duurzame gebiedsontwikkeling dat de komende jaren uitbloeit tot een nieuwe woonwijk met 4000 woningen. Ondanks dat de rustgevende klanken van de natuur de boventoon hebben in Westergouwe, ligt de wijk erg centraal vlakbij de grote steden Rotterdam, Den Haag en Utrecht. En op 10 minuten fietsafstand proef je de gezelligheid die de stad te beiden heeft. 

Door de aanleg van het natuur- en recreatiegebied, ecologische voorzieningen, groene assen en brede watergangen is Westergouwe een bio-diverse wijk. Een wijk met grote ecologische- en natuurwaarde waar mens en dier plezierig samenwonen. Er wordt steeds duurzamer gebouwd en er is een grootschalige toepassing van PV-panelen in combinatie met een hoge isolatiewaarde van de woningen. Vanaf Westergouwe-II, waar Goudse Laan onderdeel van is, worden alle woningen gasloos aangelegd. Er wordt al volop geleefd in Westergouwe, en dat woont wél zo prettig!

HET NIEUWE NORMAAL IS DIGITAAL

Op maandag 20 juli is de digitale Pre-sale van Goudse Laan. Geïnteresseerden hebben de mogelijkheid om digitaal een inschrijfformulier in te vullen in de accountomgeving om voorrang te krijgen bij de toewijzing of om zelfs een woning te reserveren. Alles over project Goudse Laan is terug te vinden op de projectwebsite: www.goudse-laan.nl. Op maandag 20 juli heeft ontwikkelaar en bouwer Dura Vermeer een informatiemiddag georganiseerd in Informatiecentrum Westergouwe. Het verkoopteam staat klaar voor het beantwoorden van vragen en heeft met zorg een informatiepakket samengesteld. 

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.