Vorige
Nieuws

Première Railinfra-film ‘It’s build by time’

It’s build by time’ heet de nieuwste bedrijfsfilm van Dura Vermeer Railinfra. Geen film over spoorstaven, ballast en bulderende machines, maar één over de ‘mensen’ van het spoorbedrijf van Dura Vermeer. Wat hen drijft privé, wat hen drijft in hun werk met dat ene hogere doel: Nederland verbinden en bereikbaar houden. Het resultaat: een film die het hart raakt.

De film is gemaakt in het kader van de nieuwe groepsstrategie 2022-2024 en de wijze waarop Dura Vermeer Railinfra daar invulling aan wil geven. Het doel was een film te maken over de ‘as van de mensen en over het ‘waarom’ zij hun bed uit komen’, aldus bedenker en Railinfra-directeur Remko Uenk.

Medewerkers van Dura Vermeer Railinfra kregen uiteraard de primeur en wel in de Pathé bioscoop in Utrecht Leidsche Rijn. De lancering werd aangegrepen om een medewerkersbijeenkomst te organiseren rondom de film, waarin terug werd geblikt naar de goede resultaten van het afgelopen jaar, maar vooral vooruit werd geblikt.

Hoofdrolspelers

De drie hoofdrolspelers – medewerkers van Railinfra Jamal Amghar, Marjorie Figueroa en Raymon van Dijk – zagen de film voor het eerst op het grote doek en waren daarbij tot tranen geroerd. ‘Deze film staat symbool voor alle medewerkers van Railinfra, dat maakt mij ontzettend trots’, aldus Remko om daar vervolgens een groot applaus van zijn collega’s voor te ontvangen.

Benieuwd naar de film?

Ga er rustig voor zitten en bekijk hem hieronder. 

Tip: bekijk ‘m een paar keer achter elkaar en ontdek de verschillende verhaallijnen.

Muziek op Spotify

Vind je de muziek mooi? Vanaf begin volgende week is deze te downloaden via Spotify op het kanaal van muziekproducent Yellow Bloom of zoek op naam van de zangeres: Josephine Odhil.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.