Vorige
Nieuws

Primeur: Dura Vermeer Bouw Midden West trotse eigenaar allereerste HP SitePrinter in Nederland!

Digitalisering biedt kansen voor de hele bouwsector. Voor onze klanten, voor onze partners, voor onszelf. Vandaar dat wij inzetten op een krachtig netwerk: op samenwerken, opleiden en verbinden. Voor ons geldt: eerst de mens, dan de techniek. Door onze processen te digitaliseren, werken we sneller, beter en efficiënter. Dit leidt tot betere resultaten en tevreden klanten. Daar profiteert de hele sector van, daar zetten we op in. Digitaal, op volle kracht vooruit. 

Vandaag is weer een nieuwe stap vooruit gezet met de levering van de HP SitePrinter. Dura Vermeer Bouw Midden West is daarmee de allereerste in Nederland die de beschikking heeft over deze SitePrinter. Namens de vakgroep BIM heeft collega Vincent van Oostveen de SitePrinter vandaag vol enthousiasme in ontvangst genomen. Hij is als kartrekker nauw betrokken bij de aanschaf en inzet van deze innovatie.

De allereerste SitePrinter in Nederland werd feestelijk bezorgd!

De HP SitePrinter kan niet alleen tekeningen, maar ook teksten printen op de vloer

De HP SitePrinter is een robot die het mogelijk maakt om op een bouwplaats, op basis van coördinaten, bouwtekeningen direct op de vloer te printen. Ook is het mogelijk om aanvullende informatie als een wandopbouw, deurmerken, ruimtereserveringen en overige teksten op de vloer te printen. De informatie is hierdoor altijd beschikbaar op de bouw en zonder aanvullende benodigdheden wordt direct zichtbaar wat er gemaakt moet worden. Het gebruik van de SitePrinter komt enerzijds de efficiëntie op de bouwplaats ten goede en kan anderzijds voor een reductie in de faalkosten zorgen. Dit alles zodat onze mensen hun werk beter doen en onze klanten tevreden zijn - en blijven. 

De komende periode staat in het teken van het toepassen van de robot op onze bouwplaatsen en deze opnemen in ons huidige bouwproces. Met de aanschaf van de SitePrinter is een mooie stap voorwaarts gemaakt in het verder digitaliseren van onze bouwplaatsen en het gebruik van robotisering!

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.