Vorige
Nieuws

Project spooromgeving Geldermalsen weer verder aangepakt

In het laatste weekend van augustus is er door de medewerkers van De Lingense Alliantie – een combinatie van Dura Vermeer, Mobilis en Prorail – hard gewerkt om tijdens de buitendienststelling van het spoor verschillende werkzaamheden uit te voeren. Er is veel werk verzet en vooral veilig gewerkt. Maandagochtend kon de dienstregeling op tijd weer worden hervat.

Bij het station Geldermalsen zijn er nieuwe perronwanden geplaatst voor het toekomstige perron van de Merwede Lingelijn en bij de Linge zijn er damwanden en funderingspalen aangebracht voor een nieuwe spoorbrug over de Linge.

In Tricht zijn de funderingspalen aangebracht voor het geluidsscherm en zijn er aanpassingen gemaakt aan de spoorse kabels en installaties om ruimte te maken voor een nieuwe Trillings Reducerende Ondergrondse Constructie (TROC). Deze TROC wordt in oktober en november aangebracht middels een diepwandmachine. Bij Waardenburg is hard gewerkt om de nieuwe aansluiting van het goederwachtspoor te realiseren en diverse aanpassingen in de beveiliging.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.