Vorige
Nieuws

Project Tudorpark zondag 6 mei om 13:00 uur bij RTL7

Op het project Tudorpark in Hoofddorp Zuid wordt gebruik gemaakt van een omgevingsapp om omwonenden, ondernemers en andere belanghebbenden te informeren over de werkzaamheden op het project. App ontwikkelaar House of Apps heeft een kort tv-item gemaakt over het gebruik van de omgevingsapp op het project Tudorpark. Op zondag 6 mei wordt het item om 13:00 uur uitgezonden in het programma Doe Maar Duurzaam! bij RTL7.

Roy van Lieshout, directeur VOF Tudorpark, vertelt waarom zij op het project Tudorpark kiezen voor een omgevingsapp en eigenaar van House of Apps, Arjan van Leest, vertelt waarom de app is ontwikkeld en hoe deze kan worden ingezet.

TUDORPARK

De populaire nieuwbouwwijk Tudorpark in Hoofddorp-Zuid groeit. Al 300 woningen zijn bewoond en de werkzaamheden voor de realisatie van de volgende 240 woningen zijn al begonnen. Dura Vermeer maakt het terrein bouwrijp door onder andere drainage en een gescheiden rioolstelsel aan te leggen, waarna de percelen en bouwwegen op hoogte worden gebracht en nieuwe waterlopen worden gegraven. Zodra deze werkzaamheden zijn afgerond, kan de bouw van de woningen, tevens door Dura Vermeer, beginnen.

UNIEKE STIJL

Het Tudorpark is een unieke, groene woonwijk gebouwd in de Engelse Tudorstijl: steile daken met vlakke pannen, ramen met roedeverdelingen en schoorstenen met chimney pots. Deze nieuwe fase in de wijk krijgt een lommerrijke, Engels landschappelijke uitstraling. De hoofdontsluiting komt langs het water te liggen en wordt voorzien van brede, groene bermen beplant met verschillende soorten bomen.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.