Vorige
Nieuws

Samen leren tijdens het Nationaal Congres Aanbesteden en Contracteren

Samen leren, dat staat centraal tijdens het Nationaal Congres Aanbesteden en Contracteren van CROW op 22 mei. Op dit jaarlijkse platform ontmoeten opdrachtgevers en opdrachtnemers uit de infrasector elkaar om kennis uit te wisselen en inspiratie op te doen. Tijdens deze editie werkt Dura Vermeer samen met het CROW aan 3 interessante sessies. In deze sessies delen onze specialisten hun ervaring uit de dagelijkse praktijk.

DUURZAAMHEID EN INNOVATIEVE MATERIALEN: ÓÓK IN RAW!

Hoe benut je de ruimte in een RAW-bestek? Welke kansen biedt het toestaan van varianten? Hoe kun je de kwaliteit borgen? Erik Segers, Vakgroepmanager Contractmanagement bij Dura Vermeer, bespreekt tijdens deze interactieve sessie de mogelijkheden, uitdagingen en ervaringen met de RAW-systematiek uit de weerbarstige praktijk.

SLIM DIGITAAL CONTRACTEREN MET HET LINKED DATA PLATFORM

De hoeveelheid informatie in projecten wordt steeds groter. Dit geldt ook voor de fases aanbesteden en contracteren. Opdrachtnemers willen deze informatie graag als (digitale) data ontvangen om deze snel in hun projectbeheersingssysteem te kunnen opnemen. Daarom ontwikkelt CROW een Linked Data Platform, een datamodel en standaard contractdatasets. Wat kun je als opdrachtgever, als opdrachtnemer en als adviesbureau met deze datasets in geïntegreerde contracten? Bram van den Ham, Manager Procesbeheersing bij Dura Vermeer vertelt hoe de toekomst van contractdata eruit komt te zien.

UAV-GC: RISKANTE BUSINESS?

Is er nog toekomst voor de UAV-GC als basis voor contracten? Waar ligt het eigenlijk precies aan als het misgaat? Is dat de contractvorm zelf of zit het net even anders? Tijdens een scherpe discussie deelt Johan Peek, Projectleider bij Dura Vermeer zijn inzichten met de aanwezigen.

SCHRIJF JE NU IN

Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor het Nationaal Congres Aanbesteden en Contracteren. Klik hier om je in te schrijven en voor meer informatie over programma.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.