Vorige
Nieuws

Stagiairs Dura Vermeer op bezoek bij Parkway6

Donderdag 27 september vond de stagedag van Dura Vermeer plaats. De middag begon met een presentatie over Dura Vermeer en daarna kwamen de veiligheidsregels van Dura Vermeer aan bod. Met de veiligheidsregels vers in het geheugen is de groep vertrokken naar het project Parkway6.

​Eenmaal aangekomen op het project kon de groep de veiligheidsregels gelijk toepassen in de praktijk. De rondleiding over het project gaf een goed beeld van de werkzaamheden in Almere. De rondleiding werd als leuk en interessant ervaren, omdat de groep in de praktijk kon zien waar andere collega's, met andere expertises, mee bezig waren. Na de rondleiding over het project is de dag afgesloten met een diner.

Demi van den Hengel, HR Stagiaire: "Het projectbezoek bij Parkway6 vond ik erg gaaf. Normaal gesproken zit ik op het kantoor in Hoofddorp en zie ik weinig van de projecten. Naast het projectbezoek vond ik ook het contact met de andere stagiaires leuk. Wij hebben onze ervaringen gedeeld en iedereen was enthousiast over zijn stagekeuze. De sfeer van deze dag droeg goed bij aan het gevoel van een familiebedrijf."

Rob de Graaf, student Civiele Techniek en stagiair binnen de uitvoering: "De stagedag van Dura Vermeer is een mooi en vooruitstrevend moment om het bedrijf beter te leren kennen, je mede stagiaires te ontmoeten en eens te kijken bij een ander project. Kortom, een voortreffelijk initiatief vanuit Dura Vermeer onder leiding van Paul Bleijenberg. Hiermee bind je stagiaires aan Dura Vermeer voor de toekomst."

INVESTEREN IN STAGIAIRS

Het binden van stagiairs is belangrijk binnen Dura Vermeer. Stagiairs geven de organisatie een verfrissende en nieuwe kijk op verschillende zaken en zijn daarmee een meerwaarde voor onze organisatie. Daarnaast beschikken ze over actuele kennis en zijn ze flexibel. Stagiairs zijn onze potentiële nieuwe medewerkers, dus ze zijn het dubbel waard om in te investeren.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.