Vorige
Nieuws

Start bouw Triomf: een nieuwe woonbuurt in Nieuwerkerk aan den IJssel

Op woensdag 8 september is de bouw officieel gestart van nieuwbouwproject Triomf in de populaire woonwijk Esse Zoom. Het deelplan is onderdeel van een grote gebiedsontwikkeling in Nieuwerkerk aan den IJssel en bestaat uit 32 woningen. Triomf is de 13e fase en daarmee de laatste. Máár zeker niet de minste in deze gebiedsontwikkeling. Het project bestaat uit rijwoningen, herenhuizen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen in een typisch oud-Hollandse stijl.

 

Digitaal spektakel

Op de bouwplaats van Triomf in Nieuwerkerk aan den IJssel gaven wethouder Jan Hordijk (gemeente Zuidplas), directeur Martin Beukeboom (Dura Vermeer) en uitvoerder Ruud Litzroth (Dura Vermeer) het startsein voor de bouw. Voor dit digitale spektakel werd de bouwplaats volledig omgebouwd tot een livestream locatie. De kopers ontvingen een lekkere versnapering en met elkaar werd geproost op dit feestelijke moment.

Startsein van de bouw

Samen met de kopers proostten wij op de start bouw van hun toekomstige woning in Esse Zoom.

Met leggen vloerplaat

door wethouder Jan Hordijk (gemeente Zuidplas), directeur Martin Beukeboom (Dura Vermeer) en uitvoerder Ruud Litzroth (Dura Vermeer)

Wonen in Esse Zoom

Aan de zuidkant van Nieuwerkerk aan den IJssel ontstaat iets moois. Een nieuwe wijk met waterrijke overgangen naar het achterliggende polderlandschap en met in het midden van de wijk groene ontmoetingsplaatsen. De gebiedsontwikkeling Esse Zoom bestaat uit 13 fasen. De eerste fasen zijn al bewoond en er wordt nog volop gebouwd. Triomf is de 13e fase en daarmee de laatste. Máár zeker niet de minste in deze gebiedsontwikkeling.

Dura Vermeer Bouw Zuid West (Rotterdam) is zeer actief in Nieuwerkerk aan den IJssel. De helft van de ontwikkeling van de nieuwe woonbuurten in Esse Zoom is gedaan door Dura Vermeer Bouw Zuid West. De bouw wordt door Dura Vermeer Bouw Zuid (’s Hertogenbosch) uitgevoerd.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.