Vorige
Nieuws

Start voorverkoop Park van Rodenburg

Op maandag 27 april 2020 is de voorverkoop gestart van de eerste fase van Park van Rodenburg, bestaande uit 39 energieneutrale woningen. In het natuurrijke gebied Parkrijk in RijswijkBuiten ontwikkelt Dura Vermeer ruime Herenhuizen, Verandawoningen en Hofwoningen in verschillende varianten.

Wonen in een fijne buurt

Wonen in Park van Rodenburg betekent wonen aan een prachtige laan, in een intieme straat of aan het water. Met architectuur die knipoogt naar het vakmanschap van vroeger, met het comfort van nu. En dat alles in een prachtige omgeving met het Wilhelminapark op de achtergrond. Dura Vermeer ontwikkelt 39 karaktervolle woningen tussen de statige Parelgraslaan en een ruime waterpartij met een woonoppervlak van 111 m2 tot en met 145 m2. De woningen worden fraai afgewerkt met een luxe keuken, complete badkamer en toilet. Ook zijn de woningen voorzien van een energiebesparend warmtepompsysteem met zonnepanelen, welke de kopers in de basis kunnen huren en optioneel kunnen kopen.

RijswijkBuiten

Park van Rodenburg ligt in het deelgebied Parkrijk in de wijk RijswijkBuiten. Deze voorbeeldwijk op het gebied van duurzaamheid, mag zich de meest duurzame woonwijk van Nederland noemen. De ambitie is om zoveel mogelijk in lijn met de in de toekomst geldende duurzaamheidsnormen te bouwen. De woonwijk heeft openbare verlichting met LED, aandacht voor flora en fauna, nestkastjes geïntegreerd in de gevels en mobiliteitspunten met deelauto’s. Ook heeft het een bovengrondse waterafvoer en opvang van regenwater ter voorkoming van wateroverlast en uitdroging van de grond. Hiermee loopt de ontwikkeling van de wijk vooruit op de toekomst.

Digitaal inschrijven

Op maandag 27 april is de digitale Voorverkoop gestart van Park van Rodenburg. Geïnteresseerden hebben de mogelijkheid om digitaal een inschrijfformulier in te vullen via de accountomgeving. Alles over Park van Rodenburg is terug te vinden op de projectwebsite: parkrijk-parkvanrodenburg.nl.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.