Vorige
Nieuws

Stem onze collega’s naar de top 50!

Maar liefst 2 Dura Vermeer collega’s zijn dit jaar genomineerd voor de ABN AMRO Duurzame 50: Lizzy Butink en Anne Koudstaal. De Duurzame 50 is de jaarlijkse thermometer voor duurzaamheid in de bouw en vastgoed in Nederland. De lijst weerspiegelt wat er het afgelopen jaar is gebeurd op het gebied van duurzaamheid in de bouw- en vastgoedsector.

Ieder jaar bekijkt de vakjury wat de belangrijkste vraagstukken en trends zijn en welke mensen daar het meest aan bijdragen. Wie zijn de duurzame koplopers en beschikken over genoeg daadkracht, visie en kennis om de gebouwde omgeving ook echt duurzamer te maken? Wie zorgt ervoor dat de hele sector mee wil bewegen? Met andere woorden: wie is er écht groen? Alle genomineerden worden op basis van onderstaande criteria beoordeeld om tot de definitieve top 50 te komen, en de publieksstem telt voor 25% hierin mee. 

De vakjury beoordeelt op vier criteria:

  1. Initiëren van duurzame projecten en realisatiekracht
  2. Impact
  3. Actieve kennisdeling en zichtbaarheid
  4. Bijdrage aan systeemverandering

Onze collega’s Lizzy en Anne hebben jouw stem dus hard nodig om een plek te veroveren in de Duurzame top 50! Stemmen kan t/m 12 november via de knop hiernaast. De uitreiking vindt plaats op woensdag 6 december.

breng hier je stem uit
Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.