Vorige
Nieuws

Stevige positie trede 4 veiligheidsladdder voor Dura Vermeer Divisie Infra

Opnieuw behaalt Dura Vermeer Divisie Infra trede 4 op de Veiligheidsladder. Hiermee bewijst de organisatie dat veilig werken voorop staat. Afgelopen weken vonden diverse audits plaats om de veiligheid te toetsen.

Veiligheid bij Dura Vermeer betekent iedereen, elke dag, veilig en gezond van en naar huis. 'De uitslag bevestigt onze missie. Het aantal incidenten neemt verder af, hier werken we dagelijks hard aan' aldus Mathijs Bakker, Chief Safety Officer. 'Onze focus op veiligheid is ook terug te zien in de samenwerking met onze partners. Dat is "the key" om de veiligste bouwer van Nederland te worden', vult Fransina Ruijgrok, manager QHSE, aan.

De auditoren kijken terug op de leukste audit uit hun carrière. Ze spraken over een unieke interactie met onze klanten. Ook de open houding en de sfeer met collega's binnen de organisatie zorgden voor positieve feedback. Er is groei in veiligheidsbewustzijn vastgesteld binnen de gehele divisie. Een prestatie waar we trots op zijn!

VEILIGHEIDSLADDER

De Veiligheidsladder is een beoordelingsmethode om het veiligheidsbewustzijn en bewust veilig handelen in bedrijven te meten. Hierbij wordt de nadruk op de veiligheidscultuur gelegd. De Veiligheidsladder is bedoeld als maatregel om bedrijven en hun leveranciers te stimuleren om bewust veilig te werken. Hoe hoger het veiligheidsbewustzijn is in een organisatie, hoe hoger de toegekende laddertrede. De Veiligheidsladder is de basis van een certificatiesysteem voor verschillende sectoren. De score wordt bepaald op basis van verschillende bedrijfskarakteristieken die dienen als beoordelingscriteria.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.