Vorige
Nieuws

Succesvolle verkoop 'Ooster Kwartier' in Bergen op Zoom

SUCCESVOLLE VERKOOP ‘OOST KWARTIER’ IN BERGEN OP ZOOM

In het historisch centrum van Bergen op Zoom worden komend jaar 30 duurzame eengezinswoningen en 34 appartementen gerealiseerd. Ook een commerciële ruimte en 32 huurappartementen maken deel uit van dit plan. Vlak voor de zomer zijn de woningen in verkoop gegaan. En met succes! Inmiddels zijn alle appartementen in het plan verkocht. In oktober 2020 start Dura Vermeer Bouw Zuid met de bouw.

​​​​Het Oost Kwartier
Nieuwbouwproject Oost Kwartier ligt in de nieuwbouwwijk 'Nieuwe Vesting' op slechts tien minuten wandelen van het historische centrum van Bergen op Zoom. Deze wijk maakt deel uit van het oorspronkelijk industriële gebied ScheldeVesting, vlakbij de haven. 

Het industriële karakter van de locatie is het uitgangspunt geweest voor het ontwerp van de verschillende woningtypes. Zo zijn er woningen en appartementen die grenzen aan de kade met uitzicht over het water, woningen die grenzen aan het groene binnenhof én woningen aan een levendig plein. Voor alle woningen en appartementen in het plan geldt dat ze volledig energieneutraal zijn en duurzaam gebouwd worden. Hierdoor profiteren de toekomstige eigenaren van de voordelen van een duurzaamheidshypotheek. Van de in totaal 30 eengezinswoningen zijn nog vijftien beschikbaar. Inschrijven op een van de woningen kan via de website.​ 

Binnenkort in verkoop:
West Kwartier Vanwege de succesvolle verkoop van de appartementen in het Oost Kwartier gaan ook de appartementen uit het tweede deelplan West Kwartier binnenkort in verkoop. In het West Kwartier komen 29 duurzame koopappartementen. Heb je interesse in een van de appartementen uit het plan? Bekijk dan het aanbod en alle informatie rondom de start-verkoop op de website.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.