Vorige
Nieuws

Trots! Dura Vermeer is Top Employer 2022

Dura Vermeer mag zich als één van de eerste bouwbedrijven in Nederland scharen bij de selecte groep Top Employer 2022. Vandaag heeft Dura Vermeer officieel het certificaat ontvangen van het onafhankelijke ‘Top Employers Institute’ dat werkgevers certificeert die voorloper zijn op HR-gebied en medewerkers de allerbeste werkomgeving bieden.

Aan de certificering gaat een grondige screening en toetsing vooraf op onderwerpen als bedrijfsstrategie, werving & selectie, employer branding en diversiteit & inclusie. Daarbij worden de resultaten vergeleken met andere bedrijven.

trots

De Raad van Bestuur is trots op het predikaat. Job Dura, voorzitter Raad van Bestuur: ‘Dit is een mooie erkenning dat we op de goede weg zijn en de motivatie om ons personeelsbeleid nog verder te ontwikkelen en te verbeteren. We vallen op als aantrekkelijke werkgever.’

Als Top Employer maakt Dura Vermeer deel uit van een community met andere Top Employers wereldwijd, zoals Rituals, De Bijenkorf, DHL en AkzoNobel. Het voordeel hiervan is onderling kennis en ideeën worden uitgewisseld, met als doel ‘blijven ontwikkelen en verbeteren om ook in de komende jaren aan de top te blijven’. 

Meer weten over de Top Employer-certificering en de andere Top Employers? Ga naar de website.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.