Vorige
Nieuws

Twee nieuwe winnaars Dura Vermeer Partner Awards 2020!

Om de inzet richting onze klanten te garanderen en blijk van waardering uit te spreken organiseerde Dura Vermeer Bouw Hengelo ook dit jaar de Partnerdag. Tijdens deze dag werd het gesprek gevoerd over belangen en uitdagingen. De partnerdag werd op gepaste wijze afgesloten met de uitreiking van de partner award 2020. Één voor beste partner op de bouw en één voor beste partner leverancier. 

De winnaars zijn..  

De beste partners zijn gekozen op basis van de vooraf gestelde criteria. De terechte winnaars voor 2020 zijn geworden; Nijhof Broekland voor best presterende onderaannemer en Jordahl voor best presterende leverancier. Bekijk hier de uitreiking en reactie van onze partners! 

Samenwerken is makkelijk, toch? 

Vanaf het allereerste begin écht samenwerken doen we graag met vaste partners, transparant, voorspelbaar en gelijkwaardig. Dit zorgt voor vertrouwen, gaat verspillingen tegen en zorgt voor slimmere oplossingen. Klinkt makkelijk, toch? 

Intensieve samenwerking kost tijd en inzet 

Er liggen hierin vanzelfsprekend uitdagingen: de intensieve samenwerking kost tijd en inzet. De verantwoordelijkheid ligt bij onszelf als mens en het bedrijf waar we werken. We spelen allemaal een rol in het behalen van het gestelde doel, waarmee iedere betrokkene in onze keten zich kan identificeren met de basiswaarden: betrouwbaar, voorspelbaar, veilig, innovatief, duurzaam en geënt op digitalisering. 

We zijn blij met en trots op onze partners en willen dat op deze manier laten zien. Helemaal na zointensief jaar, waarin iedereen ons enorm hard heeft gewerkt om te kunnen blijven ontwikkelen en bouwen. Het optimale resultaat wordt namelijk nooit bereikt met individuele inspanning. Het blijft altijd een resultaat van een samenwerking. 

Uitreiking van de Partnerawards 2020

Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!