Vorige
Nieuws

Uitreiking FD Henri Sijthoff-prijs

In Hotel The Grand Amsterdam ging Dura Vermeer de strijd aan met NS en Alliander voor de prestigieuze FD Henri Sijthoff-Prijs voor het jaarverslag in de categorie niet-beursgenoteerd. Dura Vermeer werd als nieuwkomer geprezen om het uitgebreide jaarverslag: "Dura Vermeer onderscheidt zich met een enorme verbeterslag in haar eerste, volledige jaarverslag", aldus de jury. Onder veel belangstelling ontving NS uiteindelijk de eerste prijs. Wij zijn trots dat ons jaarverslag zo veel erkenning heeft gekregen en willen iedereen bedanken die hieraan heeft bijgedragen!

Jaarverslag in transitie
Dagelijks bouwen wij aan een duurzame leefomgeving. In het Jaarverslag 2021 rapporteren we niet alleen over de financiële resultaten. Voor het eerst wordt er ook inzicht gegeven in hoe we als organisatie werken aan maatschappelijke uitdagingen, zoals verduurzaming en welke impact dit heeft.

Komend jaar maken we een volgende stap. In het Jaarverslag 2022 gaan we nóg dieper in op de voortgang van onze strategische prioriteiten en vernieuwingsambities. Ook worden projecten en verhalen van collega’s en relaties uitgelicht. Deze zaken kwamen eerder aan bod in het activiteitenverslag, dat hiermee komt te vervallen.

FD Henri Sijthoff-Prijs
De FD Henri Sijthoff-Prijs is een award die wordt uitgereikt aan bedrijven die zich onderscheiden in hun jaarverslaggeving, waardoor hun belangrijkste stakeholders inzicht krijgen in strategie, de maatschappelijke rol en de impact van handelen.

ING nam dit jaar de eerste prijs in ontvangst in de categorie AEX-fondsen en Aalberts ging er met de eerste prijs vandoor in de categorie overig beursgenoteerd.

Dura Vermeer feliciteert NS, ING en Aalberts met deze eervolle prijs!

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.