Vorige
Nieuws

Uniek: Leen van Egmond 50 jaar in dienst!

Leen van Egmond 50 jaar in dienst

Deze maand is erg bijzonder voor collega Leen van Egmond en Dura Vermeer: Leen tikt het 50-jarig dienstverband aan. Leen trad in 1973 als 15-jarige jongen in dienst als leerling machinist bij, toen nog, Piet Vermeer dat later Dura Vermeer werd.

In al die jaren bij Dura Vermeer heeft Leen heel wat geleerd en veel promoties gemaakt. Zo is hij van machinist, assistent uitvoerder, naar bedrijfsleider en inmiddels projecteider voor onze grote asfaltcontracten gegaan. Deze mijlpaal laat je natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Afgelopen maand werd Leen daarom volop in het zonnetje gezet. Job Dura (voorzitter Raad van Bestuur) hield onder toeziend oog van familie een kleine toespraak. Vervolgens is Leen gaan lunchen met een aantal collega’s, daar heeft hij een mooi horloge in ontvangst mogen nemen dat perfect bij Leen past. Ondanks dat Leen het liefst een beetje op de achtergrond blijft, heeft hij wel zichtbaar genoten!

Wij kennen Leen als een rustig persoon, denkt eerst even na en beslist dan hoe verder te gaan. De kracht van Leen is dat hij altijd met zijn tijd mee blijft gaan, hij verzamelt altijd een groep jonge mensen om zich heen met wie hij zijn kennis kan delen en waardoor hij jong blijft en met zijn tijd mee blijft gaan. Iedereen die met hem werkt heeft enorm veel respect voor hem en werkt met heel veel plezier met én voor hem

Leen is dankbaar dat hij 50 jaar bij Dura Vermeer heeft gewerkt, maar wij zijn nog dankbaarder dat Leen 50 jaar bij Dura Vermeer is gebleven.

Wil jij ook aan de slag bij een werkgever waar je wel 50 jaar wilt blijven? Kijk dan hier voor onze vacatures.

Lees meer van Dura Vermeer Infra Assetmanagement Bekijk werkmaatschappij
Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.