Vorige
Nieuws

Van prijsvorming tot oplevering in een sneltreinvaart: SvPO in Geldermalsen

In oktober 2019 zijn wij benaderd voor de bouw van een nieuw gebouw voor de middelbare scholieren van de ‘School voor Persoonlijk Onderwijs’ in Geldermalsen. Eind december was het contract rond en begin januari gingen de eerste palen de grond in. De bouw verliep in een razend tempo want vanaf 2021 openen de deuren van het nieuwe schoolgebouw. 

De leerlingen van de middelbare School voor Persoonlijk Onderwijs in Geldermalsen hebben het afgelopen jaar onderwijs gevolgd in tijdelijke noodgebouwen terwijl hun nieuwe schoolgebouw in aanbouw was. Vanwege de tijdelijke huisvesting is ‘tijd’ in de bouw van groot belang. De leerlingen en docenten willen zo spoedig mogelijk gebruik maken van het nieuwe gebouw. Met 165 jaar ervaring zijn we in staat om in een korte tijd efficiënt én veilig te werk te gaan. Iets waar wij trots op zijn!

Kleinschalig middelbaar onderwijs

Het nieuwe schoolgebouw heeft een capaciteit van 370 leerlingen en is ingedeeld in 23 klaslokalen. Kenmerkend voor dit gebouw zijn de kleine klaslokalen met de ligging langs de buitengevel. Dit zorgt voor een algemene en centrale kern van het gebouw waarin zich verschillende gemeenschappelijke ruimten bevinden. De klassen bestaan uit 16 leerlingen. Het nieuwe gebouw van ca. 2.100 m² is opgedeeld in twee verdiepingen en een buitenterrein.

Het gebouw is voorzien van een warmtepomp die voor koeling en verwarming zorgt. De WTW gebalanceerde ventilatie is door het gehele gebouw aanwezig en zorgt voor voldoende schone lucht.

Nieuwbouw SvPO

Realisatie binnen een jaar

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.