Vorige
Nieuws

Van start: ‘Gloed’ in Esse Zoom, 38 nieuwe woningen met een Oud-Hollandse uitstraling.

Deze week zijn de werkzaamheden op de bouwplaats voor de realisatie van 38 nieuwbouwwoningen met een Oud-Hollandse uitstraling begonnen met het boren van de bronnen. Gloed is de 9e fase in de nieuwbouwwijk Esse Zoom en bestaat uit rijwoningen, twee-onder-één kapwoningen met garage, herenhuizen en vrijstaande villa's. 

Op een steenworp afstand van Rotterdam, in het zuiden van Nieuwerkerk aan den IJssel, wonen de bewoners er straks landelijk, riant én duurzaam. De nieuwbouwwijk Gloed ademt groen, is omgeven door water en voelt ruimtelijk aan door haar breed opgezette lanen en grote groenplaatsen. Groots wonen in Gloed in buitengewoon hoog afgewerkte, gevarieerde koopwoningen. Aan de buitenkant kenmerkende details die het meesterschap van vroeger tonen met haar typisch Oud-Hollandse gevels en pittoreske elementen.

Alle woningen in uit deze fase hebben een hoog duurzaamheidsniveau, geen gasaansluiting en lage energielasten voor de toekomstige bewoners. De woningen zijn opgeleverd met een Energie Prestatie Coëfficiënt van 0.0 en voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming, driedubbele beglazing en hoogwaardig geïsoleerde buitenschil.

De ontwikkeling van de nieuwe woonbuurten is gedaan door Dura Vermeer Bouw Zuid West. De uitvoering door Dura Vermeer Bouw Zuid.

 

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.