Vorige
Nieuws

Verdubbeling N34 verloopt volgens planning

In opdracht van de provincie Drenthe werkt Dura Vermeer aan het verdubbelen van de N34 tussen Emmen-West en de N381. Dit project heeft als doel de doorstroming op de stroomweg N34 te verbeteren en de regionale economie, bereikbaarheid en verkeersveiligheid te versterken.

UITVOERING

Het werk verloopt nog volgens planning. Inmiddels zijn de werkzaamheden gestart voor de uitbreiding van viaduct Brinkmade en de verdieping van de Slenerweg die onder de N34 doorloopt. Intussen wordt de fundering voor de nieuwe rijbaan aangelegd en worden de voorbereidingen getroffen voor het uitbreiden van viaduct Staapharst bij Emmen.

BIJDRAGE DUURZAAMHEIDSDOELSTELLINGEN PROVINCIE DRENTHE

Bij de realisatie van deze werkzaamheden draagt Dura Vermeer bij aan de duurzaamheidsdoelen van de provincie Drenthe. Zo passen we fossielvrije HVO-diesel toe in het machinepark die circa twintig procent minder C02 uitstoot dan reguliere diesel. Verder minimaliseren we het gebruik van primaire grondstoffen door toepassing van een optimale asfaltconstructie. Bovendien maken we gebruik van energie neutrale bouwketen.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.