Vorige
Nieuws

Virtuele viering start bouw Empelse Dries

Dura Vermeer Bouw Zuid is in opdracht van gebiedsontwikkelaar AM gestart met de bouw van dorpswijk Empelse Dries. Afgelopen dinsdag kwamen wethouder Roy Geers, Jaap van Engelshoven (AM Zuidwest) en Martin Beukeboom (Dura Vermeer) bij elkaar om dit te vieren.

Onder begeleiding van Christel de Laat, beter bekend als ‘Brabantse Betty’, is de viering geopend met een kort welkomstwoord richting de bewoners. Wegens de geldende coronamaatregelingen kijken de toekomstige bewoners via een live verbinding online mee. Gezamenlijk sloeg het drietal de eerste symbolische palen van het project de grond in, waarmee de start bouw van Empelse Dries officieel is.

Na het officiële moment is er ruimte gemaakt voor een digitale rondleiding op de bouwplaats. Uitvoerder Jeroen van der Zwaan neemt Christel én de toekomstige bewoners mee de bouwplaats op. Tijdens de rondleiding geeft Jeroen toelichting op de werkzaamheden en hebben kopers de eerste contouren van hun nieuwe woning kunnen zien.

Empelse Dries
In het groene en waterrijke gebied aan de Hustenweg en Wateringen in Empel verrijst de dorpswijk Empelse Dries met 57 moderne en duurzame woningen. Deze sfeervolle wijk biedt het beste van twee werelden: het comfort en de leefbaarheid van een dorp enerzijds en de dynamiek van de stad anderzijds. De woningen worden duurzaam en gasloos ontwikkeld, en zijn energieneutraal door het gebruik van o.a. een bodem-/warmtepomp en zonnepanelen. Empelse Dries is voor 100% verkocht. Meer informatie over het project is te vinden op de projectwebsite: empelsedries.nl

 

Roy Geers (links), Jaap van Engelshoven (midden) en Martin Beukeboom (rechts)

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.