Vorige
Nieuws

Vorderingen aan de Avignonlaan te Eindhoven.

Op de bouwplaatsen van Dura Vermeer gaat het werk (waarbij alle extra Corona-maatregelen in acht genomen worden) door, zo ook aan de Avignonlaan in Eindhoven.

We gaan enkele weken terug in de tijd, naar eind februari. Tijdens deze periode hebben de mannen op de bouwplaats de laatste hand gelegd aan het aanbrengen van de palen. Deze palen maken onderdeel uit van de fundering die inmiddels helemaal gereed is.

Momenteel is het uitvoeringsteam bezigt met fase 3 en 4 van de begane grondvloer. Aankomende week wordt een groot gedeelte van de vloer gestort, en krijgt het gebouw steeds meer vorm. Tegen het einde van deze maand wordt het laatste gedeelte van de betonvloer gestort en is de begane grond vrijwel gereed.

Naast alle werkzaamheden aan de begane grond is het uitvoeringsteam ook gestart met werkzaamheden aan de ’bovenbouw’ en gaan we de hoogte in. De eerste stelprofielen van het gebouw staan gesteld en geven aan waar over een aantal weken de constructieve wanden zichtbaar zijn. Hierna wordt direct doorgepakt en begint het team met het monteren van de eerste verdiepingsvloer. Vanaf dit moment worden de echte contouren van het gebouw steeds meer zichtbaar.

Kortom; er wordt ontzettend hard gewerkt aan de Avignonlaan in Eindhoven. Ondanks dat de veiligheidsmaatregelen op de bouwplaats zijn aangescherpt en ook wij de 1,5 meter afstand in acht nemen, mindert het team geen vaart. ‘’De maatregelen op de bouwplaats en in de bouwkeet zijn goed in acht te nemen. De werksfeer is erg goed en iedereen heeft er zin in’’ – aldus hoofduitvoerder Vincent.

 

Wil je niets missen van de bouw? Volg het project dan via de BouwApp – Avignonlaan, Eindhoven.

 

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.