Vorige
Nieuws

Waterflessen van suikerriet voor uitstapjes met ouderen

Waterflessen van suikerriet voor uitstapjes met ouderen

Vrijwilligers van reisbureau SamenUit! van Carintreggeland hebben 200 waterflessen in ontvangst genomen. Tijdens de kleinschalige uitstapjes van SamenUit! worden de waterflessen verstrekt aan ouderen die meegaan. Het doel van SamenUit! is om door middel van uitstapjes ouderen met elkaar in contact te brengen, uit hun isolement te halen en zo eenzaamheid onder ouderen te bestrijden.

De Slinger Hengelo

De flessen, die mee op reis gaan, zijn aangeboden door Dura Vermeer Bouw Hengelo, als resultaat van een match via De Slinger Hengelo. De Slinger verbindt wensen van maatschappelijke organisaties met aanbod van lokale bedrijven. Met de keuze voor herbruikbare flessen van suikerriet zijn niet alleen de ouderen geholpen, maar ook de omgeving.

SamenUit!

Het doel van SamenUit! is om door middel van uitstapjes ouderen met elkaar in contact te brengen, uit hun isolement te halen en zo eenzaamheid onder ouderen te bestrijden.

Herbruikbare waterflessen

Gemaakt van suikerriet, BPA-vrij en lokaal afgevuld om CO2-uitstoot te besparen.

Een duurzaam alternatief

Dura Vermeer zet zich in voor een gezonde en gelukkige toekomst, daarom is er gekozen voor herbruikbare Bottle Up-waterflessen van suikerriet (een duurzaam alternatief voor plastic). Ze zijn BPA-vrij, vaatwasbestendig en worden lokaal gevuld met water om CO2-uitstoot te besparen. Per verkochte waterfles wordt er tevens 5 cent gedoneerd om schoon drinkwater bereikbaar te maken op plekken waar dit niet vanzelfsprekend is. Omdat de flessen herbruikbaar zijn kunnen ze nog een lange tijd gebruikt worden voor de uitstapjes van Carintreggeland.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.