Vorige
Nieuws

Werkzaamheden spoor bij Venlo succesvol afgerond

Na een intensieve week is het spoor bij Venlo in de nacht van 11 november succesvol terug in dienst gegeven. Maandagochtend reed de eerste trein om 5.20 uur probleemloos langs.

Afgelopen week is met man en macht 24 uur per dag gewerkt om het emplacement Gekkengraaf tijdig in dienst te stellen. ‘Ik ben er trots op om te zien hoe onze collega’s met onze vaste partners, leveranciers en Assetrail nauw samenwerkten en dit mooie resultaat hebben bereikt’, aldus Monique den Hertog-Jansen, projectmanager Dura Vermeer Railinfra.

Werkzaamheden

Sinds december 2017 werkt Dura Vermeer aan dit project. Eind dit jaar wordt het project opgeleverd. Tot die tijd worden er nog afrondende werkzaamheden verricht en gedurende twee nachten in weekenden vindt nog nazorg en onderhoud plaats.

Railterminal

In opdracht van ProRail en Ontwikkelbedrijf Greenport Venlo is over een traject van circa zes kilometer nieuw spoor aangelegd. Het gaat om een nieuwbouw emplacement met drie sporen en een extra wachtspoor. Een aftakking van het spoor leidt naar een nog nieuw te bouwen railterminal: de grootste binnenlandse railterminal van Nederland.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.