Vorige
Nieuws

WIJ, pioniers van nu, grondleggers van de toekomst

Dura Vermeer treedt vandaag officieel naar buiten met “WIJ, pioniers van nu, grondleggers van de toekomst”. Deze film draait om de vraag “Waar kom jij je bed voor uit?”

Dura Vermeer heeft het afgelopen half jaar gewerkt aan deze zogenoemde ‘WHY’ of ‘purpose driven’ film als onderdeel van haar strategie 2022-2024.

Met de film “Wij, pioniers van nu, grondleggers van de toekomst” slaat Dura Vermeer ‘een gedurfd pad’ in, die je niet zo snel van een bouwbedrijf zou verwachten. Dat komt omdat er geen projecten worden getoond en het kenmerkende groengeel van Dura Vermeer ontbreekt.

Regisseur Rolf van Eijk heeft in samenwerking met productiebedrijf Yune een “moodfilm” gemaakt waarin we vijf gezinsleden volgen. Elk van hen representeert op symbolische wijze een speerpunt van Dura Vermeer: continuïteit, duurzaamheid, digitalisering, innovatie, techniek, pionierschap, veiligheid, ambitie en menselijkheid en bewust handelen om het welzijn van toekomstige generaties te waarborgen.

“WIJ, pioniers van nu, grondleggers van de toekomst” is ook een film die over werken bij Dura Vermeer gaat. Wie goed kijkt, herkent waarden en thema’s die het werken bij Dura Vermeer relevant maken en betekenis geven. Met deze zogenoemde medewerkersbeloftes maakt Dura Vermeer uitdrukkelijk een statement naar de mensen die er werken of voor willen komen werken.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.