Vorige
Nieuws

Wonen in de groene zoom van Rotterdam

In de Rotterdamse stadswijk Park 16Hoven ligt nieuwbouwproject Laan van Tinbergen. Een plek met voelbaar levendigheid van het stadsleven met tegelijkertijd de rust en ruimte van de polder. Laan van Tinbergen telt 56 ruime herenhuizen die door Dura Vermeer zijn ontwikkeld, gebouwd en zo juist zijn opgeleverd. De trotse kopers hebben allen hun sleutel ontvangen.

Eigen ontwikkeling

Dit project is een eigen ontwikkeling van Dura Vermeer en kenmerkt zich door de verschillende woningtypes en de unieke bouw. De woningen hebben ieder een aantrekkelijke architectuur en een unieke uitstraling, ontworpen door twee verschillende architectenbureaus. Het ontwerp van ZVA Architecten onderscheidt zich door een klassieke uitstraling, waar de woningen ontworpen door architectenbureau JSA een moderne vormgeving hebben.

Dura Vermeer Bouw Zuid West heeft deze nieuwe woonwijk met een gepassioneerd team voor eigen rekening en risico ontwikkelt. De naam zegt het al, Laan van Tinbergen is gelegen aan een laan en bestaat uit verschillende woningtypes. De nieuwe bewoners zijn blij met een unieke woning. In dit plan was er de mogelijkheid om te kiezen voor maatwerk, waarbij de kopers met een binnenhuisarchitect aan tafel gingen.

Oplevering

Dura Vermeer kijkt nu al terug op een prachtig resultaat bij de herenhuizen en kijkt uit naar de oplevering van de appartementen, inclusief 3 penthouses. De 17 luxe en gasloze appartementen worden in de zomer van 2020 opgeleverd. En tegen die tijd hopen we met alle bewoners te kunnen proosten op dit mooie project, op 1.5 meter lukt ons dat ook want veiligheid staat bij Dura Vermeer altijd voorop.

Toekomstbestendig

Met de bouw van het appartementencomplex met penthouses, voorziet Dura Vermeer in de woonbehoeften van wonen in gasloze appartementen. Het worden ruime woningen met een luxe afwerkingsniveau en hoge duurzaamheidsambitie. Ieder appartement krijgt een eigen warmtepomp en zonnepanelen. Dura Vermeer realiseert hiermee een EPC lager dan 0,19. Om deze appartementen toekomstbestendig te maken, wordt rekening gehouden met veranderende woonbehoeften.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.