Vorige
Nieuws

Woningzoektocht vereenvoudigd: Nieuwbouw.nl gelanceerd door Minister Hugo de Jonge!

Op woensdag 1 november vond een bijzondere gebeurtenis plaats in de Nederlandse vastgoed- en nieuwbouwsector: Minister Hugo de Jonge lanceerde het consumentenplatform Nieuwbouw.nl. Deze lancering markeert een significante stap in het toegankelijk maken van het volledige nieuwbouwaanbod in zowel de koop- als huursector, met als voornaamste doel om potentiële huizenkopers en huurders zo volledig mogelijk te informeren over alles wat met nieuwbouw te maken heeft.

Dura Vermeer is vol enthousiasme betrokken geweest bij de ontwikkeling van Nieuwbouw.nl, in samenwerking met andere vooraanstaande projectontwikkelaars verenigd in de brancheverenigingen NEPROM en WoningBouwersNL. OP de website kan iedere geïnteresseerde woningzoekende actuele en gedetailleerde informatie vinden over nieuwbouwprojecten die te koop of te huur zijn, evenals projecten die nog in ontwikkeling zijn en binnenkort beschikbaar komen. Daarnaast biedt het platform de mogelijkheid om zich rechtstreeks in te schrijven voor alle aangeboden nieuwbouwprojecten.

We hebben het volste vertrouwen dat Nieuwbouw.nl snel zal uitgroeien tot hét nieuwbouwplatform voor consumenten. Zeker nu we zien dat steeds vaker bewust gekozen wordt voor nieuwbouw, mede vanwege de stijgende energieprijzen en het toenemende belang van duurzaamheid. Om hen te ondersteunen bij het vinden van hun ideale nieuwbouwwoning, biedt het platform uitgebreide informatie over cruciale aspecten, zoals energie-efficiëntie en duurzaamheid. Ook onderwerpen als garanties, koopcontracten en financiering krijgen ruimschoots aandacht.

Benieuwd? Bekijk hier het nieuwe platform www.nieuwbouw.nl.

 

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.