Vorige
Nieuws

Yolanda van Rijswijk is bouwvrouw van het jaar 2020

Tijdens de uitreiking van de Cobouw Bouwvrouw 2020-awards is Yolanda van Rijswijk uitgeroepen tot Bouwvrouw van het Jaar.

Het hoofd Productie van Dura Vermeer Onderhoud en Renovatie Bouw Midden West liet de twee andere genomineerden, Dorien Staal, directeur van Voorbij Prefab en Yvonne van der Hulst, eigenaar van Van der Hulst Bouwbedrijf achter zich.

JURY

De jury, onder leiding van Nina van Arum van Topvrouwen in de Bouw en Infra, koos voor Yolanda vanwege haar inzet voor diversiteit en jongeren in de sector. “Yolanda zorgt voor verbinding, als MT-lid stimuleert ze de top besluiten te nemen en als lid van Techniekbazen en bestuurslid van het vrouwennetwerk EVA begeleidt ze jongeren en vrouwen in de bouw”, aldus het oordeel van de jury.

AANDACHT VOOR VROUWEN IN DE BOUW

Yolanda was ontzettend blij met de award en ook verrast. “Dat ik gewonnen heb vind ik fantastisch. Maar de echte winst zit toch wel in de aandacht voor ons allemaal, de aandacht voor vrouwen in de bouw.”

JONG TALENT

In de categorie Jong Talent sleepte Suze Gehem de prijs in de wacht, oprichter en directeur van de Groene Grachten, Rooftop Revolution en Green Light District. Karlijn Mol, duurzaamheidsmanager bij de divisie Infra was genomineerd voor deze categorie.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.