Vorige
Nieuws

Zilver voor onze nieuwe website bij de Dutch Interactive Awards

Spannende dag voor ons allemaal: vandaag werden twee belangrijke awards uitgereikt. De Dutch Interactive Awards en de Werf& Award. Onze website werd letterlijk verzilverd bij de Dutch Interactive Awards. Een mooie waardering voor een complex project, dat tijdens corona volledig op afstand is ontwikkeld door een team van ruim 60 man. Bij de Werf& Awards moesten we sterke concurrenten als eNovice en Jumbo voor laten gaan. Ondanks dat overheerst een groot gevoel van trots en waardering.

Dutch Interactive Awards 

De reden van de nominatie voor de DIA was de uitdaging die er lag om één platform te ontwikkelen waarin alle ambities van onze verschillende doelgroepen samenkomen. Zodat onze bezoekers binnen drie klikken op de goede plek binnen de website terecht komen. En wij kunnen laten zien waar we voor staan: een netwerkorganisatie waarin de mens centraal staat en we onze projecten kunnen presenteren. Duurzaam, digitaal en innovatief. Een nationaal gezicht met een lokaal hart. 

De winnaar van de gouden Award is ASML met hun All Employee Meeting (AEM). Wij feliciteren ASML van harte met de gewonnen prijs. 

Werf& award 

Voor de Werf& Award was onze arbeidsmarktcampagne ‘Hart voor de bouw, oog voor jou’ genomineerd. De Werf& Awards zijn prijzen voor arbeidsmarktcommunicatie en recruitment cases die impact hebben (gehad) op de instroom van een organisatie.  

De winnaar van de juryprijs is eNovice (een multimediaal platform voor aspirant-monniken) geworden en de publieksprijs ging naar Jumbo. Wij feliciteren ook hier alle genomineerden met deze mooie prestatie! 

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.