Vorige
Nieuws

Zo, die zag hij niet aankomen!

Onze veiligheidsexpert Pieter-Jan Licht zag Dumpert’s presentator René van Leeuwen net op tijd aankomen. Maar René hem niet. Benieuwd hoe het afloopt? Bekijk dan de eerste aflevering van onze veiligheidscampagne ‘Die zag je niet aankomen’. In deze video legt Pieter-Jan aan René uit hoe je aanrijdgevaar kunt voorkomen en introduceren we ‘DuraKeeten’.

Aanrijdgevaar is één van de top-5 risico’s in de bouw en infrastructuur. Nog te vaak zijn wegwerkers slachtoffers van aanrijdingen, met een fatale afloop als gevolg. Maar ook op bouwplaatsen vinden aanrijdingen plaats. Het grote gevaar is dat we aanrijdgevaar te vaak zien als een bijbehorende risico van het vak. Eén ding is zeker: bij een confrontatie tussen een persoon en een transportmiddel, is de persoon altijd het slechtst aan toe.

Dag van de Veiligheid

In aanloop naar de Dag van de Veiligheid op 30 maart lanceren wij elke week een nieuwe video waarbij we op een luchtige manier een toprisico onder de aandacht brengen. Veiligheid is geen grap. Maar mensen bewust maken van de risico’s kan best op een luchtige manier. Zo maken we impact, zo brengen we de gevaren en de maatregelen keer op keer in beeld. Want wat pas gevaarlijk is: wennen aan risico’s!

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.