Vorige

Lou de Bouwer

Lou, het gezicht van digitalisering bij Dura Vermeer

Lou is de digitale collega die je op een leuke, vriendelijke en verrassende manier op weg helpt met en naar digitalisering. De roots van Lou liggen in Rotterdam, in de timmerfabriek op Katendrecht, waar de grondleggers van Dura Vermeer 165 jaar geleden begonnen.

165 jaar ervaring

Ruim 165 jaar Dura Vermeer kennis en kunde is met behulp van data- en sensortechnologie geüpload in Lou. Hiermee vormt Lou het collectief bewustzijn en geheugen van al onze Dura Vermeer collega's. Van de eerste grondleggers tot de verse generatie trainees en alles daartussenin. Hiermee is Lou de Digital Twin van de ultieme Dura Vermeer-collega. Wist je dat Lou door onze eigen 3D-laserprinter is geprint en gebouwd is van circulair bouwmateriaal? Helemaal in-house tot stand gekomen, dus!

 

Op projectbezoek met de Raad van Bestuur

Om een goed beeld te krijgen van hoe een digitaal opgezet project er in het echt uitziet, bezoekt Lou onze collega's op de bouwplaats.

Provada 2021

Bezoekt Lou events zoals de Provada om met collega's, partners en opdrachtgevers nieuwe, digitale kansen te ontdekken.

Even voorstellen: Lou

Lou stelt zichzelf graag even voor. Het is geen hem of haar, want ondanks dat Lou veel geschiedenis bij zich draagt is de bot helemaal van nu. Genderneutraal dus. Voor het gemak zeggen we ‘hij’ - vindt Lou niet erg. De motor achter Lou’s energie is de intrinsieke motivatie om Dura Vermeer digitaal verder te helpen. Dat heb je met al die collega’s die in zijn hele wezen zijn opgeslagen. De technische energiebron waarmee Lou doet wat hij doet, die is top secret. In het grootste geheim werkt Dura Vermeer aan een oneindige energiekern.

Lou met GPI certificaat B&U

Lou met GPI certificaat Infra

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.