Vorige

Dura Vermeer Innovatieprijs 2023

Dura Vermeer Innovatieprijs 

Op naar Net Zero. Streven is 50% CO2-reductie in 2030 en nul uitstoot vóór 2050. Om deze ambitie waar te maken, hebben we jouw hulp hard nodig. Vanaf 11 april kan je jouw ideeën hierover delen via het Innovatieplatform. Wij zijn op zoek naar impactvolle innovaties die bijdragen aan onze CO2-reductie. Denk hierbij onder andere aan gebruikte materialen (beton, staal, installaties, asfalt, ballast, etc.), transport, draaiuren materieel of energieverbruik tijdens levensduur gebouwen. Jouw idee is meer dan welkom. Want alles wat we doen telt op naar nul uitstoot. Grijp je kans en dien je idee in! 

Innovatieprijs 2023

De Prijsvraag
Gedurende zes weken kan iedereen werkzaam bij Dura Vermeer een idee inzenden. Enthousiaste collega’s van NEXT trekken de kar en zullen, net als onze duurzaamheids- en innovatiecollega's inhoudelijk meedenken over het programma. Ook YES!Delft, de toonaangevende tech incubator in Nederland die startups en scale-ups de mogelijkheden biedt om hun organisatie verder te ontwikkelen, werkt met ons samen om de beste ideeën een podium te geven.     

Thema: Op naar Net Zero
Heb jij innovatieve ideeën hoe we onze CO2-uitstoot kunnen reduceren? Deel deze via www.innoverenbijduravermeer.nl. Goed te weten hierbij, van de totale CO2-uitstoot van Dura Vermeer is 96% toe te schrijven aan onze projecten. Het gaat hierbij om uitstoot die ontstaat als gevolg van onze activiteiten, maar die voortkomt uit bronnen die niet van Dura Vermeer zijn. Kijk op de Net Zero sharepoint site voor meer informatie. Innovaties die zich richten op de reductie van uitstoot op onze projecten hebben dan ook de meeste impact voor Dura Vermeer. En daar zijn we naar op zoek bij deze Innovatieprijs!   

Maak jij jouw idee werkelijkheid? 
Tijdens de Finaledag op 4 juli pitchen de finalisten hun innovatie. De winnaar ontvangt commitment, tijd en budget om van het idee een succes te maken. Samen met de collega’s van NEXT zal de opvolging plaatsvinden, met als doel om het idee binnen zes maanden geïmplementeerd te hebben.  

Alles wat we doen telt op naar nul uitstoot. Tel jij mee? 
Doe mee en deel je idee!  
www.innoverenbijduravermeer.nl 

 


 

 

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!