Vorige
Een bron van energie en gemak

Hoogeland-Oost XL

Betaalbaar wonen

Vallumstraat Naaldwijk
november 2018 - september 2019
Bouw & Vastgoed

Op steenworp afstand van Den Haag en Rotterdam en vlakbij het strand, natuur- en recreatiegebieden ligt nieuwbouwproject Hoogeland-Oost XL. Een fijne jeugdige wijk in Naaldwijk dat op alle fronten bruist van de energie en waar gemak en betaalbaar wonen voorop staat. Dura Vermeer heeft hier 24 riante twee-onder-een-kapwoningen ontwikkeld en gerealiseerd.

De twee-onder-een-kapwoningen kenmerken zich door de moderne jaren ’30 stijl. De brede dakoverstek, warme geel/rode bakstenen en stijlvolle kozijnen zorgen voor de specifieke stijl: praktisch, onderhoudsarm, zeer compleet en heel duurzaam. De woningen maken gebruik van de zogenoemde ‘restwarmte’ uit de nabij gelegen kassen. De restwarmte wordt gebruikt om de woningen in de winter te verwarmen en in de zomer te koelen. Deze nieuwe woningen stoten aanzienlijk minder CO2 af dan bij een traditionele bouw. Beter voor het milieu, maar het lagere energieverbruik is ook direct voelbaar in de portemonnee.

Met een moderne jaren '30 stijl.

Standaard zijn de woningen gasloos en voorzien van vloerverwarming en -koeling op alle verdiepingen. De bewoners hebben de mogelijkheid de woningen verder te verduurzamen met extra PV-panelen. Het project is een unieke combinatie van de ligging en het product, aldus de kopers. De woningen staan op zeer ruime kavels van circa 330 m2 en hebben een diepe achtertuin. Met tuinen op het zuiden en een ruime beukmaat van 7,30 m, zijn deze woningen bij uitstek dé plek om te genieten.

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.