Vorige
Huis van Delft

Een ode aan de verbeelding

In Delft verrijst bij de oude binnenstad en naast de hypermoderne Spoorzone, Huis van Delft. Met daarin 53 markante, unieke woningen, een Innovation Gallery, een auditorium en een sterrenrestaurant. Huis van Delft is uitstekend bereikbaar, naast het station, parkeergarages en uitvalswegen. Wonen in Huis van Delft is wonen in een tijdloos icoon op een droomlocatie.

Bekijk de projectwebsite

 

Uniek ontwerp

Huis van Delft is ontworpen door Patrick Koschuch. ‘Een ode aan de verbeelding’. In het ontwerp van Huis van Delft zijn drie imponerende, metershoge entrees verwerkt waarvan de contouren ‘losjes’ refereren aan de huizen van Delftse pioniers. Delft heeft veel pioniers voortgebracht denk aan Johannes Vermeer, Hugo de Groot, Piet Hein,  Antoni van Leeuwenhoek en Reinier de Graaf. In totaal zijn er in Huis van Delft elf historische panden verwerkt. Leuk weetje is dat; Huis van Delft wordt voorzien van zo’n 120.000 handgebakken keramiek tegels van Koninklijke Tichelaar, in negen verschillende schakeringen blauw.

 

Bouwcombinatie

De VOF Bouwcombinatie Huis van Delft is een prettige samenwerking tussen Dura Vermeer Bouw Zuid West BV en Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn BV.

 

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!