Vorige
Nieuws

Comfortabel en groen wonen in centrum Vught

In de omgeving van Rozenoord in Vught ontstaat een comfortabele en groene woonomgeving voor oudere bewoners. Het karakteristieke schoolgebouw uit 1938 wordt getransformeerd naar 5 koopwoningen, terwijl in de directe omgeving 35 huurappartementen in het middensegment worden gebouwd. Op 3 november geven de gemeente Vught, belegger Borgdonck en Dura Vermeer Bouw Zuid samen een klimaatpositief startsein van de bouw.

Comfortabel wonen

Comfort voor de oudere bewoners is het uitgangspunt van Rozenoord. Dat begint bij de ligging op loopafstand van het centrum van Vught, met alle faciliteiten onder handbereik. En dankzij een inpandige lift en de eigen ondergrondse parkeerplaats lopen bewoners makkelijk en droog van hun woning naar hun auto. Warmtepompen en zonnepanelen maken de woningen niet alleen comfortabel maar ook duurzaam.

 

Karakteristiek wonen

De karakteristieke gevel van Rozenoord blijft behouden en de jaren ’30-stijl ervan komt terug in alle koop- en huurwoningen. Dura Vermeer Bouw Zuid creëert daarmee een vertrouwde, karakteristieke en duurzame woonomgeving. Met de ontwikkeling van Rozenoord draagt Dura Vermeer bij aan de eigen ambities om zoveel mogelijk circulair te bouwen.

 

Ga naar project Rozenoord

Rozenoord in vogelvlucht

Rozenoord in vogelvlucht

Groen wonen

Rozenoord ademt groen en natuur. In de fraaie binnentuin - met nestkasten voor vogels - op het parkeerdek genieten de oudere bewoners van de rijke flora en fauna rondom hun woning. Een lokale waterbuffer in de binnentuin maakt sproeien overbodig en biedt verkoeling op warme dagen.

Startsein bouw

De Gemeente Vught heeft deze ontwikkel- en bouwopdracht van in totaal 40 woningen gegund aan Dura Vermeer Bouw Zuid. Samen geven zij op 3 november 2021 een feestelijk en klimaatpositief startsein voor de bouw. Met een donatie van Dura Vermeer Bouw Zuid plant Trees for All een aantal bomen in Nederland en daarbuiten. De koopwoningen in Rozenoord gaan begin 2022 in de verkoop.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.