Vorige
HUB50

Landelijke Politiehub Utrecht

Utrecht
14 maanden
21.000.000
Bouw & Vastgoed

De oude Mercedes-Benz showroom wordt gerenoveerd en getransformeerd naar een landelijke politiehub, HUB50. Het pand aan de van Deventerlaan wordt ingericht als een pand voor de gehele Politie, waar gewerkt kan worden. Maar ook waar vergaderen en ontmoeten centraal staat.

Begin 2023 opent HUB50 haar deuren op Utrecht Businesspark Papendorp. HUB50 is duurzaam en flexibel. Een plek voor innovatie, waar veel energie rondgaat, waar een ontmoeting je verder brengt en waar dingen ontstaan. 

De doelstelling om HUB50 energieneutraal te laten functioneren na de renovatie, wordt bereikt door zoveel mogelijk gebruik te maken van de bestaande installaties. Daarnaast zorgen we ervoor dat niet alleen het gebouw zelf, maar ook het gebruik van het gebouw duurzaamheid optimaal ondersteunt. De verschillende ruimten gaan flexibel en multifunctioneel gebruikt worden, waarbij anders werken een belangrijke rol heeft. Teams krijgen er veel ruimte om te experimenteren en krijgen de beschikking over de juiste technologie, actuele informatie, passende hulpmiddelen en services. Zodat HUB50 een plek wordt waar alle politiemedewerkers hun talenten kunnen blijven ontwikkelen.

Politiehub tijdens renovatie

Politiehub tijdens renovatie

Politiehub tijdens renovatie

Politiehub tijdens renovatie

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!