Vorige

Versneld portieketagewoningen naar energielabel A Green UP

Green UP: Maatschappelijk betrokken vakmensen die verduurzamen

Green UP is een collectief van maatschappelijk betrokken vakmensen met een passie voor duurzaamheid en expertise in het verduurzamen van gebouwen en gebieden. Ons team kent elkaar goed en we hebben onze capaciteiten en kennis gebundeld om jou te helpen bij het verduurzamen van jouw woning, bedrijfspand of complex.

Versneld vergroenen met Green UP

Wij geloven dat het behouden van het karakter van gebouwen en gebieden essentieel is voor het toevoegen van waarde voor bewoners en het behoud van de esthetiek. Ons doel is om samen met jou een bijdrage te leveren aan het versnellen van de duurzaamheidsopgave. Samen werken we aan toekomstbestendige gebouwen en gebieden die kunnen worden doorgegeven aan de volgende generaties.

MOOIER & GROENER

verhoging esthetische en vergroeningswaarde

ENERGIELABEL A & GASLOOS

30-50% minder CO2-uitstoot en circa 80% daling gasverbruik

SCHAALBAAR & BETAALBAAR

Van klein naar groot en stapsgewijs investeren

VOORSPELBAAR & QUICK-SCAN

Standaard en in de startblokken

PROBLEEMLOOS & GEGARANDEERD COMFORTABEL

Eenvoudig investeren & verduurzamingsdoelstellingen halen

MINIMALE OVERLAST & MAXIMALE LEEFBAARHEID

Werken buiten en binnen

Verduurzamen van portieketagewoningen met Green UP

Green UP specialiseert zich in het verduurzamen van portieketagewoningen. Deze woningen hebben een superefficiënte indeling, maar bieden veel ruimte voor verbetering op het gebied van wooncomfort, energiereductie, esthetiek en leefbaarheid. Ons team gaat voor jou aan de slag om de woningen te verduurzamen tegen een scherpe prijs, zonder verlies van kwaliteit.

 

Test - Green UP beeld

Onderschrift Green Up beeld

Test - Green UP beeld

Onderschrift Green Up beeld

Kies voor Green UP

Kies voor Green UP als je op zoek bent naar maatschappelijk betrokken vakmensen met expertise in verduurzaming van gebouwen en gebieden. Wij werken samen met jou om comfort, energiebesparing, esthetiek en toekomstbestendigheid te verbeteren tegen een scherpe prijs. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

UP: Technische aanvullingen

  • Extra isolatie van het dak
  • Schilderwerk
  • 100% all-electric, 100% aardgasvrij
  • Mogelijkheid tot toekomstige energiebronnen, zoals een warmtenet of overstap naar waterstof of Biovergister

UP: Biovergister

Met het GFT-afval van bewoners kan nieuwe energie opgewekt worden voor woningverwarming, warm water en koken. Je kan gebruikmaken van de bestaande infrastructuur van het complex. Door GFT op een circulaire manier in te zetten bevorderen bewoners de leefbaarheid, er zal geen overlast van ongedierte ontstaan. Bij de biovergister is het mogelijk om creditsystemen toe te voegen voor bewoner. Denk bijvoorbeeld aan korting bij de plaatselijke groenteboer.

UP: Optoppen

Optoppen biedt een antwoord op de woningnood: verdichting. Afhankelijk van de fundering, is het mogelijk om één of twee woonlagen toe te voegen op de bestaande bouw. De optopping gebeurt met modules van lichtgewicht hout, een duurzame oplossing in nieuwbouwkwaliteit. In een korte tijd kan er een inventarisatie
gedaan worden of optopping mogelijk is.

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.