Vorige

Onze partners

ONZE PARTNERS VOLANDIS EN ZORG EN ZEKERHEID

Zorgverzekering Zorg en Zekerheid en kennis en adviescentrum Volandis ondersteunen onze gezonde initiatieven. Hieronder lees je daar meer over. 

VOLANDIS

Volandis richt zich op het optimaal ondersteunen van werknemers en werkgevers bij hun invulling van duurzame inzetbaarheid. Als je niet goed weet hoe je klachten moet aanpakken kan een Dia-adviseur je verder helpen. Een tweetal DIA-adviseurs van Volandis is er speciaal voor jou en ook op de hoogte van de mogelijkheden binnen het #DV4FIT programma. Peggy Wolfgang en Karin Bruineman zijn op dinsdag en donderdag bereikbaar via 0341-499299 of diawerknemer@volandis.nl. Op andere werkdagen is Volandis ook bereikbaar via hetzelfde telefoonnummer en email-adres.

ZORG EN ZEKERHEID

Wij hebben een collectieve zorgverzekering afgesloten met Zorg en Zekerheid. Door deze gezamenlijke afspraak kan Zorg en Zekerheid medewerkers van Dura Vermeer een scherpe premie en uitstekende polisvoorwaarden aanbieden. Maar de rol als zorgverzekeraar houdt meer in dan dat: zo adviseert Zorg en Zekerheid ons met het vitaliteitsbeleid voor alle medewerkers. Zo bouwen wij samen aan een vitale organisatie, waarin jij zelf de regie hebt. Op zorgenzekerheid.nl/duravermeer lees je alle voordelen van een zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid.

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.