Vorige
Nieuws

€36.900,- euro naar het goede doel

Dura Vermeer schenkt €36.900,- euro aan het goede doel

Samen verbonden, samen fit en vooral samen bijdragen aan meerdere goede doelen. Dat was de afgelopen maanden het motto bij Dura Vermeer. De collega’s zijn uitgedaagd om samen 100.000 kilometer te wandelen, fietsen, (hard)lopen, zwemmen, joggen of paardrijden voor zes goede doelen. Met in totaal 127.393 kilometer op de teller is dat doel ruimschoots overtroffen en zijn er dus daadwerkelijk “ambities waargemaakt”.

Er zijn zes goede doelen gekozen: KiKa, KWF Kankerbestrijding, Stichting Leergeld, Mentelity Foundation, Ronald McDonald Kinderfonds en Stichting Jeugdfonds Sport & Cultuur. De goede doelen zijn onlangs allemaal verrast met een cheque ter waarde van €6.150,- euro.

‘We hebben tijdens het “samen bewegen voor het goede doel” veel elementen teruggezien die op dagelijkse basis ook worden ingezet: doorzettingsvermogen, energie, volharding, collegialiteit, competitie en drive. Ik ben trots op de collega’s en zie de uitdagingen voor de toekomst dankzij hen met veel vertrouwen tegemoet’, aldus Adriaan de Jong, directeur Dura Vermeer Infra Regionale Projecten.

1
6
Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Infra

Adriaan de Jong

Directeur Dura Vermeer Infra Regionale Projecten Regio Heel Nederland
Adriaan de Jong