Vorige
Nieuws

Collega Erik Alink in de spotlight: ‘Daar waar je niet kijkt, zitten vaak hele grote risico’s.’

Met een videocampagne rondom de Dag van de Veiligheid wil Dura Vermeer iedereen op hun projecten oproepen om alert te blijven op het erkennen én herkennen van mogelijke gevaren. In een serie portretvideo’s worden medewerkers en het thema veiligheid in de spotlight gezet.  

Erik Alink is bedrijfsleider bij Dura Vermeer Infra Regio Zuid West. In drie weken tijd heeft hij samen met zijn team het project de Nelson Mandelabrug in Zoetermeer veilig en succesvol afgerond. Hij vertelt openhartig over hoe het is om te werken onder enorme tijdsdruk en met alle ogen op hem gericht.  

Campagne  

In de videocampagne staat het thema ‘zien’ van Zien-Handelen-Leren centraal. We dagen jou uit kritisch naar jezelf te kijken én het gesprek met elkaar aan te gaan over (on)veilige situaties.Durf jij jezelf in de spiegel aan te kijken en te zeggen dat je er alles aan hebt gedaan om een veilige werkplek te creëren én achter te laten? Voor jezelf en voor een ander?  

Zien 

We kunnen en moeten het beter doen. Als we kritisch durven kijken naar de risico’s op onze werkplek, naar elkaar maar vooral ook naar onszelf. Samen zorgen we voor nog minder incidenten. Want elk incident is er één te veel. Het werk moet veilig. Punt.   

Kijk voor meer informatie over de videocampagne op:
Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.