Vorige

Dag van de Veiligheid

Dag van de Veiligheid: Durf jij jezelf in de spiegel aan te kijken?

Kun jij jezelf in de spiegel aankijken en zeggen dat je er alles aan hebt gedaan om veilig werken mogelijk te maken? Voor jezelf en voor een ander? Op de traditionele Dag van de Veiligheid op 27 maart daagt Dura Vermeer jou uit kritisch naar jezelf te kijken én het gesprek met elkaar aan te gaan over onveilige situaties.  

Bij Dura Vermeer staat veiligheid op één. En dat moet ook. Het is een vereiste om te doen waar we goed in zijn. Met een nieuwe videocampagne speciaal voor Dag van de Veiligheid roepen we iedereen op onze projecten op om alert te blijven op het erkennen én herkennen van mogelijke gevaren. 

Echt zien 

In een zesdelige videocampagne vertellen Dura Vermeer medewerkers hoe zij omgaan met veiligheid. Waar zijn zij trots op? Hoe zorgen zij elke dag voor een veilige werkplek? En welke risico’s zien zij op hun projecten? 

In de campagne staat het thema ‘zien’ van Zien-Handelen-Leren centraal. Het programma Zien-Handelen-Leren van Dura Vermeer gaat over vooruitdenken, je verantwoordelijkheid nemen en continu verbeteringen doorvoeren op het gebied van veiligheid.  

Dag van de Veiligheid 2024
27-03-2024
Dag van de Veiligheid | Mohamed el Haddachi: ‘De stekker eruit, we gaan niet aan het werk’
Dag van de Veiligheid | Henk van der Pol ‘Geld mag nooit een reden zijn om niet veilig te werken’
Dag van de Veiligheid: Erink Alink
Campagnevideo: Durf jij jezelf in de spiegel aan te kijken?
Aankondigingsvideo | Dag van de Veiligheid
Teaser
Campagnevideo (ENG)
Campagnevideo (DE)
Teaser (DE)
Dag van de Veiligheid: Pieter-Jan Licht (DE)
Dag van de Veiligheid 2023: Aankondigingsvideo (EN)
Teaser (EN)
Video Dag van de Veiligheid: Erik Alink (ENG)
Video Dag van de Veiligheid: Erik Alink (DE)

Niet alleen kijken, maar ook écht doen 

Samen zorgen we voor nog minder incidenten. Want elk incident is er één te veel. We kunnen en moeten het beter doen. Als we kritisch durven kijken naar de risico’s op onze werkplek, naar elkaar maar vooral ook naar onszelf, kunnen we verschil maken. Niet alleen kijken, maar ook écht doen. Het werk moet veilig. Punt.  

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.