Vorige
Nieuws

Dura Vermeer met open vizier op de Landelijke Omgevingsmanagementdag

Parkeergarage Lammermarkt Leiden

Op maandag 4 oktober vindt de Landelijke Omgevingsmanagementdag plaats en het team Omgevingsmanagement van Dura Vermeer is ook dit jaar van de partij om kennis te delen en op te doen. Er worden drie workshops verzorgd: De inzet van participatie bij het bouwteam Julianaweg Volendam, Uitdagingen bij renovatie Heinenoordtunnel en Lessons learned in projecten bij ON & OG. Daarnaast kunnen bezoekers langskomen bij de stand van Dura Vermeer en maken zij kans op een gratis sparringsessie met een van de omgevingsmanagers van Dura Vermeer.

Omgevingsprofessionals zijn vrij om een paper in te dienen over het vak, die door een jury wordt beoordeeld. Omgevingsmanager Lummieke IJmker heeft dat namens Dura Vermeer gedaan: Met open vizier: Opdrachtgever en opdrachtnemer kunnen handen ineenslaan om het vertrouwen van de burger te vergroten’. Inmiddels is bekend gemaakt dat de vakjury haar paper net als twee andere papers heeft genomineerd en is het paper ook nog in de race voor de publieksprijs. Na het succes van de digitale editie in 2020, waarbij Monica Melis en Els Geurts van Dura Vermeer de publieksprijs wonnen voor hun paper, willen we ook dit jaar met ons paper bijdragen aan de ontwikkeling van ons mooie vak en aan de positionering van Dura Vermeer als de omgevingsbewuste opdrachtnemer van Nederland. 

 

De Landelijke Omgevingsmanagementdag

De Landelijke Omgevingsmanagementdag is een landelijke netwerkbijeenkomst waarin de ontwikkeling van het vak Omgevingsmanagement centraal staat. Dé netwerkactiviteit voor omgevingsprofessionals in Nederland. Het is de 10e keer dat deze dag wordt georganiseerd vanuit het Platform Omgevingsmanagement (POM). Het is daarom extra leuk dat we dit jaar fysiek bij elkaar kunnen komen.

Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!