Vorige
Nieuws

Medewerker Henk van der Pol in de spotlight: ‘Geld mag nooit een reden zijn om niet veilig te werken’

Met een videocampagne rondom de Dag van de Veiligheid wil Dura Vermeer iedereen werkzaam op hun projecten oproepen om alert te blijven op het erkennen én herkennen van mogelijke gevaren. In een serie portretvideo's worden medewerkers en het thema veiligheid in de spotlight gezet.  

Henk van der Pol is senior projectorganisator Bedrijfsbureau bij Dura Vermeer Bouw Midden West. In zijn werk houdt hij zich dagelijks bezig met het creëren van veilige omgevingen voor iedereen op en rondom de projecten. ‘Veiligheid kost geld, maar een kop koffie ook,’ zegt Henk terecht. Geld mag nooit een reden zijn om niet veilig te werken. Henk daagt zichzelf en anderen uit alert te blijven en veiligheid altijd op nummer één te zetten. 

Campagne   

In de videocampagne staat het thema ‘zien’ van Zien-Handelen-Leren centraal. We dagen jou uit kritisch naar jezelf te kijken én het gesprek met elkaar aan te gaan over (on)veilige situaties.Durf jij jezelf in de spiegel aan te kijken en te zeggen dat je er alles aan hebt gedaan om een veilige werkplek te creëren én achter te laten? Voor jezelf en voor een ander?  

Samen veilig 

We kunnen en moeten het beter doen. Als we kritisch durven kijken naar de risico’s op onze werkplek, naar elkaar maar vooral ook naar onszelf. Samen zorgen we voor nog minder incidenten. Want elk incident is er één te veel. Het werk moet veilig. Punt.   

Klik hier voor meer informatie over de videocampagne
Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.