Vorige
Blog

Medewerker Mohamed el Haddachi in de spotlight: ‘We voeren continu gezonde discussies over veiligheid’

Met een videocampagne rondom de Dag van de Veiligheid wil Dura Vermeer iedereen werkzaam op hun projecten oproepen om alert te blijven op het erkennen én herkennen van mogelijke gevaren. In een serie portretvideo’s worden medewerkers en het thema veiligheid in de spotlight gezet. 

In deze video vertelt Mohamed el Haddachi, uitvoerder treinbeveiliging bij Dura Vermeer Railinfra, over de uitdagingen die werken aan het spoor met zich meebrengen. En hoe belangrijk het is dat hij en zijn collega’s naar elkaar luisteren. Discussies over veiligheid gaan er soms fel aan toe, zegt hij. Maar dat zijn volgens Mohamed juist ‘gezonde discussies’. En het belangrijkste: ‘Uiteindelijk komen we er altijd samen uit.’ 

Campagne 

In de videocampagne staat het thema  ‘zien’ van Zien-Handelen-Leren centraal. We dagen jou uit kritisch naar jezelf te kijken én het gesprek met elkaar aan te gaan over (on)veilige situaties.Durf jij jezelf in de spiegel aan te kijken en te zeggen dat je er alles aan hebt gedaan om een veilige werkplek te creëren én achter te laten? Voor jezelf en voor een ander?  

Samen veilig 

We kunnen en moeten het beter doen. Als we kritisch durven kijken naar de risico’s op onze werkplek, naar elkaar maar vooral ook naar onszelf. Samen zorgen we voor nog minder incidenten. Want elk incident is er één te veel. Het werk moet veilig. Punt.

Kijk voor meer informatie over de videocampagne op:
Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.