Vorige
Nieuws

Verkoop De Fruitmeester start 6 december

Maandag 6 december om 15.00 uur start ontwikkelende bouwer Dura Vermeer Bouw Midden West met de verkoop van De Fruitmeester Beverwijk. Het plan met 54 woningen is gericht op het collectief en flirt met de historische tuinderscultuur van de streek. Toekomstige bewoners treffen elkaar in de moestuin, bloementuin of bij de boomgaard.


Het echte buurtgevoel

De Fruitmeester telt 54 diverse woningen in vier unieke, bij elkaar passende buurtjes met een eigen, dorps karakter: De Erven, De Boomgaard, De Kassen en De Pluktuin. Het plan bestaat uit 4 vrijstaande woningen, 11 rijwoningen, 21 kleine en grote appartementen én 18 twee-onder-één-kap-woningen, waarvan acht volledig in hout. De energieneutrale woningen hebben de sfeer van tuinderswoningen, ‘herbestemde’ boerenhoeven, tot woning verbouwde ‘schuren’ en gezellige verandawoningen. Tegelijkertijd zijn de woningen van alle moderne gemakken voorzien met een luxe keuken en een complete badkamer.

De Fruitmeester vertelt het verhaal van de iconische tuinderswoningen en bijbehorende schuren die kenmerkend zijn voor Beverwijk en omgeving. De vergeten kwaliteiten uit deze tuinderscultuur worden teruggebracht in de architectuur, het landschap en de duurzame invulling van dit unieke woongebied”, aldus Noortje Veldhof, ontwikkelaar Dura Vermeer Bouw Midden West.

Ontmoeten in groen

Toekomstige bewoners van De Fruitmeester kunnen elkaar ontmoeten op verschillende plekken in het groen. Elk buurtje is gericht op het collectief. Van een gezamenlijke boomgaard vol fruitbomen tot aan een royale moestuin. Centraal in het gebied ligt het buurtje De Pluktuin. Aan de entree van dit erf met twee hoogwaardige appartementengebouwen komt een moestuin en bloementuin waar bewoners elkaar treffen en samen uitkijken op de centrale waterpartij van de buurt.

“Het hele plan van De Fruitmeester Beverwijk ademt collectiviteit. Waar kinderen en bewoners zich samen met hun buren echt ‘eigenaar’ voelen van hun eigen hof, gaard, of buurtje”, aldus Noortje Veldhof, ontwikkelaar Dura Vermeer Bouw Midden West.

Wonen tussen de duinen

De Fruitmeester verrijst in de wijk Binnenduin, op een uitstekende plek tussen de duinen en de westrand van Beverwijk. Aan voorzieningen geen gebrek. Het centrum van Beverwijk is niet ver en Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en Schiphol zijn gemakkelijk en snel te bereiken, zowel met de auto als met de trein. Voor rust, ruimte en ontspanning is het Noordhollands Duinreservaat en het strand van Wijk aan Zee om de hoek.

Interesse in De Fruitmeester?

Maandag 6 december om 15.00 uur start de digitale verkoop van de woningen. Alle relevante verkoopdocumentatie is vanaf dan beschikbaar op de projectwebsite. Inschrijven kan via het inschrijfformulier in de accountomgeving van de projectwebsite. De inschrijving sluit op dinsdag 14 december 09.00 uur. 

Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Bouw & Vastgoed

Priscilla van Olphen

Verkoopmanager iD Regio Heel Nederland, Regio Noord-Holland, Regio Utrecht
Priscilla van Olphen