Vorige
Uitbreiding in Oss met gebouw 'Grizzly'

Pivot Park

Uitbreiding life science campus Pivot Park in Oss

11.000 m2
Oss
Oplevering oktober 2023
Bedrijfsleven
16800000
Onderhandse aanbesteding na selectie
Bedrijfsleven
Bouw & Vastgoed

Op 1 maart 2022 start de bouw van Grizzly, een groot en duurzaam pand op de Osse life sciences campus. Voorwaarde voor de financiering was dat Pivot Park voldoende huurders aan zich wist te binden. Nu dat is gelukt, kan de realisatie beginnen.

Grizzly wordt een gebouw voor meerdere huurders. Met een oppervlakte van 11.000 m², verdeeld over acht verdiepingen, wordt dit gebouw de grootste op de life sciences campus. Eind 2020 werden de bouwplannen al aangekondigd en in mei van dit jaar ging de provincie Noord-Brabant akkoord met de financiering. Voorwaarde die de Provincie voor de financiering heeft gesteld is een minimale huurbezetting van 70 procent. Nu Pivot Park dit heeft gerealiseerd, staan alle seinen op groen om op 1 maart te starten met de bouw. De eerste vijf huurders zijn Acerta Pharma, ImmunoPrecise Antibodies, NTRC, Oncolines en Organon.

Definitieve naam

Het nieuwbouwpand is ontworpen door studio Proof of the Sum uit Amsterdam, en voldoet aan de BENG-eisen (Bijna Energie Neutraal Gebouw). Als de bouw volgens plan verloopt, kunnen de huurders het gebouw vanaf oktober 2023 betrekken. Bij de oplevering krijgt Grizzly (wat een werknaam is) ook zijn definitieve naam.

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Bouw & Vastgoed

Robert-Paul Jansen

Hoofd vastgoed- en gebiedsontwikkeling Regio Noord-Brabant, Regio Zeeland, Regio Limburg
Robert-Paul Jansen